Usi Din Sticla

Fereastra Forest

    Usa de sticla este un concept nou. Sticla, un material modern, capata valoare doar lucrata.

    Usile din sticla reprezinta astazi unul dintre cele mai importante alegeri in ceea ce inseamna un design interior reusit. O gama variata de modele va asigura garantia ca produsele noastre pot armoniza usor cu orice element de mobilier sau tamplarie deja existent in casa dumneavostra, fie ca e vorba de parchet, ferestre sau mobila. Calitatea vine ca un argument in plus, finisajele produselor noastre, fiind gata sa raspunda celor mai exigente standarde de fiabilitate si securitate.

    Usile de interior sunt in mod sigur cel mai solicitat element de tamplarie a casei dvs. si tocmai de aceea, garniturile de etansare,balamalele din teflon isi vor dovedi utilitatea timp indelungat. Stim ca detaliile conteaza si tocmai de aceea suntem ferm convinsi ca va putem oferi o oferta completa pentru usi de interior la un raport calitate/pret excelent.

    Usile din sticla,reprezinta o tendinta in ascensiune pentru un design modern si practic, o gama ce ofera pe langa senzatia de lumina si spatiu, securitate si confort termic sau fonic, capitole la care devanseaza tamplaria din geam termopan.