Despre noi

"Nu suntem singurii dar suntem cei mai buni"

    1. Before
    2. After
  • ‘Nu suntem singurii dar suntem cei mai buni’


    Datorita experientei acumulate in decursul timpului, am invatat ca ferestrele trebuie sa se incadreze perfect in cerintele clientului. Fereastra Forest ofera incredere, siguranta si profesionalism. Calitatea si autenticitatea germana a profilele Pvc Salamander  din gama FOREST EVOLUTION  pana la FOREST GOLD, sunt produse la un inalt nivel calitativ,iar tehnica de varf se imbina perfect cu un design deosebit, oferindu-ti fereastra ideala pentru caminul tau!

Profilele SALAMANDER indeplinesc toate imaginatiile arhitectilor cat si a clientului,oferindu-i sansa sa sublinieze atat notele moderne ale caminului, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

FEREASTRA FOREST va ofera sisteme de tamplarie PVC SALAMANDER, armate cu otel zincat, feronerie MACO (reglabila in 3 directii), cu geam termopan, lucrari ce satisfac cele mai exigente solicitari. Profilele FOREST EVOLUTION pana la FOREST GOLD sunt produse prin procedee germane moderne de executie, fiind deosebit de durabile si rezistente. Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul,  design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara. Ele leaga lumea de afara de interior, imprimand caracter spatiului nostru privat. Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.

Ce altceva putem face pentru a te convinge?

Contacteaza-ne