Urmărește-ne pe Social Media!

FOREST SLIDE

Dimensiunea maximă 4m x 2.6 m

Bucurați-vă de o nouă experiență.

Mișcarea de închidere a FOREST SLIDE este foarte ușor de realizat. Permite o utilizare complet nouă, deosebit de ușoară și prietenoasă a ușii glisante sau a ferestrei glisante. Asta înseamnă că deschiderea și închiderea merg aproape de la sine și pot fi realizate cu un efort minim.

Prin noul mecanism de închidere, elementul glisant este apăsat uniform pe ramă. Împreună cu etanșarea perimetrală se asigură un nivel ridicat de etanșeitate – chiar și împotriva ploii torențiale.

Legătura elegantă între interior și exterior

Mai mult loc pentru spațiul de locuit

Atunci când vă planificați imobilul - indiferent dacă este vorba despre o clădire nouă sau una renovată - puteți crea acum mai mult spațiu și să puneți în aplicare concepte moderne pentru locuit. Ferestrele glisante permit deschideri care economisesc spațiu și sunt o legătură atractivă între interior și exterior. Bineînțeles, cu ușurința convingătoare de glisare a familiei de produse FOREST SLIDE.

Aspect vizual perfect

Soluțiile de design sunt completate de opțiunea unui falț laminat pe contur - pentru un aspect uniform al ferestrelor și ușilor dumneavoastră.

Peste 400 de opțiuni de design

Gama FOREST KALEIDO COLOR vă oferă numeroase variante de culori și suprafețe. În acest fel, vă puteți proiecta fațada și spațiul de locuit în totalitate în conformitate cu ideile dvs. de design.

Bucurați-vă de o nouă experiență.

Mișcarea de închidere a FOREST SLIDE este foarte ușor de realizat. Permite o utilizare complet nouă, deosebit de ușoară și prietenoasă a ușii glisante sau a ferestrei glisante. Asta înseamnă că deschiderea și închiderea merg aproape de la sine și pot fi realizate cu un efort minim.

Prin noul mecanism de închidere, elementul glisant este apăsat uniform pe ramă. Împreună cu etanșarea perimetrală se asigură un nivel ridicat de etanșeitate – chiar și împotriva ploii torențiale.

FOREST SLIDE oferă cele mai bune valori.

Experimentați proprietățile unui sistem complet coordonat.

Căldură confortabilă

Ferestrele vechi reprezintă cea mai mare sursă de pierderi de energie din casă. Ele sunt prost izolate și adesea de mult depășite tehnologic. Rezultatul: Energia pentru încălzire foarte scumpă se pierde prin ferestre. Ferestrele și ușile glisante FOREST SLIDE impresionează prin proprietățile excelente de izolare termică. Valoarea izolației termice Uf ajunge până la 1,3 W/(m²K). Pierderea de energie către exterior este minimizată, astfel încât căldura să rămână în încăperi.

O casă liniștită

La fel ca la sistemul consacrat de profil de bază FOREST PREMIUM, sticla pentru izolare fonică și termică de înaltă calitate poate fi utilizată și la FOREST SLIDE. Aceasta nu numai că susține eficiența energetică, dar se asigură și că zgomotul rămâne în exterior. Sistemul îmbunătățește astfel calitatea vieții, deoarece reduce zgomotul cu până la 43 de decibeli. Acest lucru corespunde unei reduceri de zgomot de până la 20 de ori.

Etanșeitate ridicată la ploaia torențială

Mecanismul de închidere inovator asigură o presiune de contact distribuită uniform pe elementul glisant. Acest lucru permite ca etanșarea perimetrală să se potrivească perfect - pentru etanșeitate ridicată la ploaie torențială.

Cu sistem de prevenție

Soluțiile inteligente Fereastra Forest pun probleme spărgătorilor.

Siguranță până la o clasă de rezistență la efracție RC2

Ferestrele cu clasa de rezistență la efracție RC 1 au un nivel scăzut de protecție împotriva efracției și pot fi compromise într-un timp relativ scurt. La clasele de rezistență mari, este nevoie de mai mult timp de spargere cât și de instrumente contondente. Ferestrele și ușile glisante FOREST SLIDE ating o clasă de rezistență la efracție de până la clasa RC 2.

Descurajarea spărgătorilor

Modulul de alarmă FOREST Smart Guard integrabil în cadru, detectează spărgătorii și îi descurajează în mod activ, înainte ca aceștia să producă pagube. În caz de urgență, alarma este activată prin unde radio.

Cu conexiune opțională Smart Home este posibilă programarea personalizată a sistemului de alarmă.

Concepte inteligente pentru organizarea spațiului

Forest SLIDE ca variantă de fereastră vă oferă o mulțime de opțiuni flexibile de design și multă lumină. Aduceți elemente esențiale de design în spațiul dvs. de locuit, într-o manieră elegantă și care să ajute la eficientizarea spațiului.

Așezați-vă mobilierul după gust. Lăsați florile pe pervaz, atunci când deschideți fereastra. Bucurați-vă de flexibilitate și utilizați spațiul de lângă ferestre după cum doriți.
Acestea sunt libertăți complet noi în designul spațiului de locuit care rezultă din varianta de fereastră FOREST SLIDE. Acest lucru este posibil prin canatele care se deschid paralel cu peretele și nu în interiorul camerei.

Trăiți sustenabilitatea în mod activ

În calitate de companie activă pe plan mondial, FEREASTRA FOREST are o responsabilitate deosebită față de oameni și mediul înconjurător. În acest fel, ne optimizăm constant utilizarea resurselor și eficienței energetice în fabricile și produsele noastre. Profilele de fereastră REHAU cu eticheta de produs EcoPuls conțin deja 40% până la 75% material reciclat și reprezintă această amprentă ecologică pozitivă.

×