Urmărește-ne pe Social Media!

Grile ventilație

Descoperă soluțiile noastre avansate de ventilație pentru un ambient perfect în locuința ta

Pentru a menține un mediu sănătos și confortabil în casa ta, un schimb eficient de aer este esențial. La Fereastra Forest, oferim soluții inovatoare de ventilare adaptate nevoilor tale.

Sistemul ClimAktiv: Indiferent de tipul ferestrelor tale, sistemul nostru ClimAktiv îți permite să reglezi manual schimbul de aer, asigurând o temperatură plăcută și un mediu proaspăt în orice încăpere. Ușor de aplicat chiar și după montajul ferestrelor, ClimAktiv este soluția ideală pentru o ventilare eficientă și la îndemână.

Invisivent Eko AK: Când cauți performanță de top atât în termeni de eficiență termică, cât și fonică, Invisivent Eko AK se distinge ca soluția supremă. Acest sistem de ventilare controlată nu doar că asigură o aerisire optimă, dar și îmbunătățește considerabil calitatea aerului din încăperile tale, contribuind la un stil de viață sănătos și confortabil.

Cu soluțiile noastre de ventilare, poți să te bucuri de un aer curat și proaspăt în casa ta, optimizând în același timp eficiența energetică și confortul acustic.

×