Urmărește-ne pe Social Media!

FOREST HST

Descoperiți eficiența energetică și designul perfect cu profilul FOREST HST

Când vine vorba de construcția sau renovarea locuinței dumneavoastră, alegerea soluțiilor potrivite pentru ferestre și uși este esențială, nu doar pentru estetica spațiului, ci și pentru performanța energetică. Profilul FOREST HST redefinește standardele de eficiență și design, aducând împreună inovația și eleganța pentru a crea un mediu de locuit superior.

Performanță și estetică fără compromisuri

Sistemul de uși culisante cu ridicare în plan paralel, realizat din materialul inovator RAU-FIPRO®, oferă o soluție avansată care îmbină estetica modernă cu performanța de neegalat. Ușile noastre nu doar că optimizează consumul energetic prin valori superioare de termoizolare, dar și transformă fiecare încăpere, aducând mai multă lumină și frumusețe naturală în casa dumneavoastră.

Caracteristici excepționale pentru confort maxim

  • Stabilitate remarcabilă: Profilurile sunt realizate din materialul Hightech RAU-FIPRO, garantând durabilitate și stabilitate excepțională.
  • Termoizolație avansată: Cu o adâncime constructivă de 86 mm și un coeficient Uf de până la 1,3 W/m²K, asigurăm o izolație termică de top.
  • Izolație fonică: Bucurați-vă de liniște și intimitate, cu o izolație fonică de până la Rw,P = 43 dB.
  • Protecție completă: Etanșeitate excelentă la vânt, apă și permeabilitate la aer, împreună cu rezistența îmbunătățită la vânt.
  • Finisaj High Definition (HDF): Suprafețe elegante, netede și ușor de întreținut, pentru un aspect mereu impecabil.
Optând pentru sistemul de uși culisante, nu doar că veți beneficia de avantajele unei eficiențe energetice remarcabile, dar veți adăuga și o notă de rafinament arhitectural spațiului dumneavoastră de locuit. Transformați-vă casa într-un sanctuar al confortului, siguranței și esteticii, alegând soluțiile inovatoare pe care le oferim. Cu FOREST HST , fiecare detaliu contează în crearea unui habitat ideal, unde eficiența energetică și designul se îmbină la perfecțiune.

Scheme

Schema A

ALB
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m
COLOR
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m

Schema A3

ALB
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m
COLOR
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m

Schema G1

ALB
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m
COLOR
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m

Schema C

ALB
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m
COLOR
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m

Schema K

ALB
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m
COLOR
Lungime: 1.7 - 6 m
Înălțime: 1.7 - 2.7 m

Praguri disponibile

Prag Slim50 Forest

Partea din exterior (latura expusă intemperiilor) este complet protejată prin intermediul unui profil din aluminiu Se va realiza un înalt grad de flexibilitate prin intermediul sistemului de construcție modular: pragul de pășire, diversele profile de protecție la intemperii și șinele de rulare vor fi fixate simplu între ele prin „clipsare”. Îmbinarea benzii de etanșare este integrată în profilul de protecție la intemperii Adecvat pentru acces fără obstacole, recomandate pentru persoanele cu handicap, conform DIN 18040.

Prag Slim25mm Forest

Pragul cu separare termică prezintă o înălțime constructivă de 25 mm. El este certificat CE și este adecvat îndeosebi pentru renovări și pentru construcții existente. Partea din exterior (latura expusă intemperiilor) este complet protejată prin intermediul unui profil din aluminiu. Datorită înălţimii mici este adecvat pentru construirea fără obstacole conform cu DIN 18040.

Prag „Forest 0”

Pragul "0" combină eficiența energetică cu confortul și estetica atât de necesare unei construcții moderne. Trecere confortabilă la nivelul pardoselii Sunt ideale pentru persoanele cu dizabilități Aspect deosebit prin placarea acestora la exterior cu aluminiu Izolare termică excelentă datorită arhitecturii speciale cu 10 camere și risc redus de condens.

Dotări suplimentare

Limitator SOFT-CLOSE

Sistem de închidere cu siguranță în operare, în cazul elementelor mari și grele.

Acționarea FOREST SMART DRIVE

Confort la cel mai înalt nivel: acționează ușa automat printr-o aplicație de mobil SMART.

×