Urmărește-ne pe Social Media!

Uși culisante

Descriere produs

Îndepliniți-vă visul de spații de locuit luminoase inundate de lumină: Cu sistemul inovativ de ridicare / ușă glisantă PremiDoor 76 Se pot fabrica ușile de ridicare / glisare cu o lățime de până la 6,50 metri și o înălțime de până la 2,60 metri. Fie că este vorba de grădină verde sau de orizont urban – cu PremiDoor 76 puteți aduce lumea exterioară în mediul dvs. de viață datorită zonelor vitrate extinse.

Acest sistem modern, fără bariere, este îmbunătățit și mai mult prin ușurința excelentă de manipulare și izolarea termică. Fie că este vorba de clădire nouă sau renovare: sistemul de ușă glisantă / glisantă PremiDoor 76 vă oferă soluția perfectă. Obțineți noua libertate pentru casa dvs.

Datorită designului său consistent cu cinci camere și adâncimii mici de construcție de 179 mm, PremiDoor 76 este ideal pentru renovări. Vitrarea este posibilă până la o grosime de 50 mm. O trecere ridicată a luminii este asigurată de liniile de vedere subțiri – 65 mm la cofraj, 100 mm la canat și 103 mm la elementul de fixare central. Chiar și versiunea standard a acestei noi dezvoltări prezintă o valoare medie Uf de 1,4 W / (m²K), printre cele mai bune de acest gen pentru ușile ascensoare / glisante. Gama standard include, de asemenea, un sistem de prag complet accesibil. Sistemul a fost conceput ca o soluție simplă și rentabilă pentru propriile nevoi de securitate – cu o clasă de rezistență de până la RC2.

PremiDoor 76 este disponibil în alb, laminate din lemn sau culori simple sau metalice – laminate la exterior și albe la interior sau laminate pe ambele părți.

Acest sistem oferă, de asemenea, un exemplu din punct de vedere ecologic – Brandul KÖMMERLING este primul producător cheie din lume care fabrică profile nu numai cu măcinate în fereastră virgină PVC-U, ci și exclusiv cu PVC fără plumb cu stabilizatori „verzi” pe calciu și zinc. Acest lucru garantează că cei care utilizează produsele KÖMMERLING lucrează și la protejarea mediului.

Specificații:

  • PremiDoor 76 – Sistem inovator de ușă de ridicare / glisare cu adâncime de construcție de 76 mm.
  • Praguri complet accesibile realizate în conformitate cu standardele.
  • Dimensiunea maximă a elementului de 6,50 m lățime × 2,60 m înălțime pentru elementele albe.
  • Coeficientul mediu de transfer al căldurii Valoarea Uf = 1,4 W / (m²K).
  • Sistem unic de etanșare cu etanșare centrală de volum mare în elementul de fixare central.
  • Joc extrem de subțire al liniilor cu o lățime a benzii de numai 100 mm.
  • Manipulare ușoară la deschidere și închidere.
  • Opțiuni de proiectare din PVC clasic alb și din lemn de lemn, laminate de culoare simplă și metalică.
  • Toate profilele din PVC-U sunt produse cu stabilizatori fără plumb pe bază de calciu și zinc.
×