Urmărește-ne pe Social Media!

Fenorerie RotoForest NX

Descoperiți lumea inovatoare a Ferestrelor Forest, unde tehnologia se întâlnește cu designul pentru a crea spații de locuit excepționale.

Suntem mândri ca aducem în casele dumneavoastră cel mai avansat sistem de feronerie disponibil pe piață: ROTO NX. Acest sistem reprezintă vârful de lance al tehnologiei în domeniu, fiind proiectat pentru a oferi securitate, durabilitate și eficiență energetică superioară.

Fenoreria RotoForest NX, parte din Smart Home.

Descoperiți Fereastra Forest, unde inovația și designul se îmbină pentru a vă oferi nu doar ferestre și uși, ci o experiență completă de Smart Home. Cu sistemele noastre avansate, cum ar fi Roto NX, vă garantăm siguranță antiefracție de top, confort sporit, protecție fonică excelentă și eficiență energetică remarcabilă.

Fenorerie oscilo-batantă

Feroneria noastră oscilo-batantă, îmbunătățită constant, este gata să răspundă provocărilor moderne, susținând ferestre cu suprafețe vitrate ample și oferind un design atrăgător, cu finisaje de calitate superioară. Roto NX redefinește securitatea, permițând chiar și în poziția batantă o protecție antiefracție conformă cu standardele RC 2, în timp ce componentele TiltSafe aduc o siguranță sporită și flexibilitate în utilizare.

Experimentați un confort îmbunătățit în locuință, cu un climat interior echilibrat și aerisire optimizată, toate integrate armonios în sistemele de control pentru locuință. Estetica nu este neglijată, cu un aspect plăcut dat de capacele de mascare și vopsirea în câmp electrostatic, îmbinând funcționalitatea cu designul.

Fereastra Forest este compatibilă cu Home Automation, permițându-vă să monitorizați și să comandați ferestrele și ușile de la distanță, adăugând un plus de comoditate și securitate vieții dumneavoastră zilnice.

Alăturați-vă revoluției în domeniul tâmplăriei cu Fereastra Forest și Roto NX, unde siguranța, confortul și designul se întâlnesc pentru a crea spații de locuit la superlativ.

Caracteristici

Descoperiți o lume în care siguranța, inovația și eleganța se îmbină perfect cu soluțiile avansate ale Fereastra Forest. Ne mândrim cu o gamă de caracteristici concepute pentru a vă oferi liniște, confort și un design rafinat:

  • Mecanismul contraacționării greșite: Acest sistem inteligent previne utilizarea incorectă a ferestrelor, asigurându-vă că funcționalitatea acestora este întotdeauna optimă.
  • Mânerele în tehnologie SEKUSTIK: Proiectate pentru a reduce zgomotul și a îmbunătăți experiența utilizatorului, aceste mânere reprezintă combinația perfectă dintre formă și funcție.
  • Microventilația de securitate: Un sistem inovativ care permite ventilația încăperilor fără a compromite securitatea, oferind un echilibru ideal între confort și protecție.
  • Plăcuțele de blocare din oțel și alte elemente de siguranță: Elemente esențiale care asigură conformitatea cu normele de securitate RC2 și RC3, garantând o protecție îmbunătățită împotriva efracțiilor.
  • Balamale ascunse: Această caracteristică nu numai că îmbunătățește aspectul ferestrelor și ușilor, dar contribuie și la securitatea sporită, fiind mai greu accesibile pentru intruși.
  • Sisteme automate multipunct de închidere a ușilor rezidențiale: Tehnologia de vârf asigură o închidere sigură și eficientă, crescând nivelul de securitate al locuinței dumneavoastră.
  • Sisteme de deschidere la distanță: Confortul la superlativ, permițându-vă să controlați accesul în locuință indiferent unde vă aflați.
  • Sisteme de praguri automate: Acestea facilitează accesul și crește eficiența energetică, contribuind la un ambient plăcut și sigur în casa dumneavoastră.

Alegeți Fereastra Forest pentru o experiență superioară în materie de tâmplărie, unde fiecare detaliu este gândit pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții și a asigura un mediu sigur și confortabil pentru dumneavoastră și cei dragi.

×