Urmărește-ne pe Social Media!

Plase anti-insecte

Descoperiți lumea inovatoare a Ferestrelor Forest, unde tehnologia se întâlnește cu designul pentru a crea spații de locuit excepționale.

Explorați protecția împotriva insectelor cu sistemele noastre FEREASTRA FOREST, care țin vizitatorii nedoriti la distanță, garantându-vă o noapte de odihnă. Beneficiile includ durabilitate împotriva razelor UV și condițiilor meteorologice, transparență optimă, plus o instalare și demontare fără efort care nu necesită modificări ale structurii ferestrei.

Opțiunile de rame variază de la modele fixe la cele mobile, cu balamale sau în varianta rulou, disponibile într-o paletă variată de culori, de la clasicul alb la imitații elegante de lemn.

Produse disponibile

PlisseForestHy

Spre deosebire de soluțiile standard oferite de alți producători, la Fereastra Forest, am ales să utilizăm plasă de poliester hidrofug pentru plasele noastre plisate anti-insecte, datorită avantajelor sale superioare. Iată de ce plasa plisată Fereastra Forest este alegerea ideală:

Rezistență la Intemperii: Nu vă mulțumiți cu produse care nu suportă condițiile exterioare sau care se deteriorează rapid sub influența ploii. Plasele noastre sunt proiectate să reziste, fără a se rupe sau degrada.

Ușor de Întreținut: Omiteti produsele care nu permit o curățare eficientă. Cu Fereastra Forest, plasa dumneavoastră anti-insecte poate fi curățată oricând, restabilindu-și aspectul inițial. Plus, toate produsele noastre vin cu certificatele necesare care atestă calitatea.

Durabilitate: Refuzați produsele care atrag praf și necesită înlocuirea frecventă. Plasele noastre beneficiază de un tratament special anti-praf, asigurându-vă că nu doar rezistă mai mult, dar și mențin un aspect curat și îngrijit.

Plasele noastre plisate anti-țânțari se disting prin designul lor inovativ, care elimină necesitatea unei bare inferioare. Aceasta caracteristică asigură o accesibilitate îmbunătățită, fiind ideală pentru copii, persoane în vârstă și indivizi cu dizabilități, facilitând trecerea fără obstacole.

Cunoscute și ca plase de insecte tip acordeon, acestea oferă flexibilitate în instalare, fiind adecvate pentru uși și ferestre, indiferent de orientarea acestora, orizontală sau verticală. Avantajele lor nu se opresc aici: plasele plisate au o durabilitate crescută și ocupă mai puțin spațiu comparativ cu soluțiile tradiționale, oferind o eficiență și o estetică superioare.

Alegeți Fereastra Forest pentru o soluție durabilă, eficientă și ușor de întreținut împotriva insectelor.

RollForest

Descoperiți plasele noastre tip rulou, soluții elegante și eficiente de protecție împotriva insectelor, special concepute pentru ferestre. Aceste sisteme inovatoare includ o casetă din aluminiu, montată la exteriorul ferestrei, care protejează plasa când nu este utilizată, asigurând durabilitate și funcționalitate pe tot parcursul anului, fără necesitatea demontării în sezonul rece.

Caracteristici esențiale ale plaselor tip rulou:

 1. Instalare exclusivă pentru ferestre: Perfect adaptate nevoilor dumneavoastră, aceste plase sunt concepute special pentru a se integra cu ferestrele locuinței sau ale spațiului comercial.
 2. Caseta din aluminiu: Oferă o protecție superioară și un aspect estetic plăcut, fiind plasată la exteriorul ferestrei.
 3. Material de calitate: Sita este realizată din fibră de sticlă ignifugă, cu ochiuri fine, care blochează eficient accesul insectelor.
 4. Inchidere ermetică: Periile de la baza plasei asigură o închidere perfectă, împiedicând pătrunderea oricărui insect.
 5. Acționare verticală: Simplu de utilizat, plasa se manevrează vertical cu un snur, pentru un control ușor.
 6. Structură robustă: Datorită designului inteligent, nu necesită un precadru, dar acesta poate fi furnizat la cerere.
 7. Compatibilitate: Aceste plase pot fi montate împreună cu rulouri exterioare sau instalate independent.
 8. Frână siliconică: O caracteristică opțională care reduce viteza de ridicare a plasei, prelungindu-i astfel durata de viață.
 9. Durabilitate: Proiectate să reziste, nu trebuie îndepărtate pe timpul iernii, grație casetei care protejează plasa de condițiile meteorologice.
 10. Dimensiuni generoase: Potrivite pentru ferestre de mari dimensiuni, cu lungimi de până la 2000 mm și înălțimi de 2500 mm.

Alegeți plasele tip rulou pentru o combinație ideală între funcționalitate și estetică, asigurându-vă o protecție eficientă și durabilă împotriva insectelor.

ClasicForest

Plasele pe balamale reprezintă o soluție clasică și eficientă pentru protecția împotriva insectelor, combinând utilitatea cu un design elegant. Aceste plase se deschid spre exterior, având o prindere în balamale, și sunt echipate cu un maner discret pentru o manevrare ușoară. Realizate din fibră de sticlă ignifugă și susținute de o ramă robustă din aluminiu extrudat, aceste plase oferă atât siguranță, cât și durabilitate.

Caracteristici principale:

 1. Versatilitate: Pot fi montate atât pe ferestre, cât și pe uși, adaptându-se perfect atât caselor particulare, cât și spațiilor de birouri.
 2. Design clasic: Oferă o metodă simplă și eficientă de montaj, cu o acționare ușoară, integrându-se armonios în orice design interior sau exterior.
 3. Material de calitate: Sita din fibră de sticlă ignifugă asigură durabilitate și rezistență, fiind montată pe un cadru de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic.
 4. Funcționalitate: Deschiderea spre exterior este facilitată de un blocator cu design discret, asigurând acces ușor și comod.
 5. Instalare ușoară: Montajul și demontajul sunt simple, neavând nevoie de asistență profesională.
 6. Dimensiuni adaptabile: Aceste plase pot fi realizate în dimensiuni variate, ajungând până la 1500 mm în lățime și 2500 mm în înălțime.
 7. Compatibilitate: Se potrivesc cu orice tip de tâmplărie, fără a necesita modificări ale acesteia.
 8. Personalizare: Rama poate fi vopsită într-o gamă largă de culori, oferind opțiuni variate pentru a se potrivi cu estetica locuinței sau a biroului dumneavoastră.

Aceste plase pe balamale combină funcționalitatea cu estetica, oferind o soluție accesibilă și eficientă pentru a vă bucura de confortul propriului spațiu, fără a fi deranjați de insecte.

×