Urmărește-ne pe Social Media!

Glafuri Forest

Descoperă Glafurile Forest: Eleganță și Protecție pentru Casa Ta

GLAFURILE FOREST ALUMINIU ȘI PVC sunt produse din aluminiu, respectiv din PVC, într-o mare varietate de culori și imitaţii de lemn, respectând standardele de calitate pentru protecţie UV

Tipuri disponibile:

  1. Glafurile Interioare Forest: Combină estetica cu funcționalitatea! Glafurile noastre interioare nu doar că înfrumusețează fiecare fereastră, dar și protejează peretele de eventuale deteriorări. Cu o gamă variată de culori și o suprafață laminată, acestea rezistă la umezeală și zgârieturi, fiind totodată ușor de întreținut.
  2. Glafurile Exterioare Forest: Fabricate din aluminiu durabil, glafurile noastre exterioare sunt scutul perfect împotriva intemperiilor, protejând zidurile casei tale. În plus, ele aduc un plus de stil fațadei, evidențiind arhitectura locuinței.
  3. Profilul de Înălțare Forest: Esențial pentru instalarea optimă, profilul nostru de înălțare asigură o fixare precisă și sigură a glafurilor, atât interioare, cât și exterioare, sub tocul ferestrei.
  4. Cerceveaua Design Forest: Nu doar că adaugă un element estetic, dar funcționează excelent ca un picurator, prevenind infiltrările de apă și protejând astfel structura ferestrei.
  5. Banda Precomprimată Forest: Complementul ideal pentru instalarea glafurilor, banda noastră precomprimată asigură etanșeitatea și durabilitatea montajului, contribuind la longevitatea și performanța glafurilor.

La Glafuri Forest, îmbinăm designul cu funcționalitatea pentru a oferi soluții de top în finisajele casei tale. Alege calitatea și stilul pentru a crea un ambient armonios și protejat în locuința ta!

×