Urmărește-ne pe Social Media!

Obloane Fereastra Forest

Obloane din Aluminiu cu Lamele Fixe sau Mobile de la Fereastra Forest

La Fereastra Forest, recomandăm obloanele din aluminiu ca o investiție durabilă și stilată pentru locuința dvs. Aceste obloane sunt concepute pentru cei care pun preț pe calitate și doresc să ofere o notă distinctivă locuinței lor.

Obloanele noastre din aluminiu se disting prin eleganță și securitate, fiind una dintre cele mai rafinate soluții de umbrire din categoria lor. Datorită diversității culorilor disponibile, atât în paleta RAL, cât și în finisaje ce imită lemnul, vă oferim libertatea de a alege nuanța perfectă care să se armonizeze cu fațada și tâmplăria existentă.

Indiferent dacă optați pentru lamele fixe sau mobile, obloanele din aluminiu de la Fereastra Forest pot fi instalate pe ferestre, uși de balcon sau intrare, aducând nu doar un plus estetic, ci și unul funcțional. Aluminiul, prin rezistența și robustețea sa, garantează durabilitatea și o utilizare îndelungată, oferindu-vă astfel nu doar frumusețe, ci și valoare pe termen lung pentru locuința dvs.

Produse disponibile

Obloane Forest Classic

Oblonul Classic de la Fereastra Forest este o piesă de rezistență din aluminiu, având un design simplu și armonios, potrivit pentru diverse stiluri arhitectonice. Am dezvoltat o serie de variante ale acestui model clasic pentru a satisface o gamă largă de preferințe estetice și cerințe funcționale, toate menținându-și esența și calitatea inițială.

Obloane culisante

Descoperă eleganța și funcționalitatea oblonului culisant de la Fereastra Forest, care se distinge prin deschiderea sa laterală, fluidă și eficientă. Acest oblon se deplasează ușor pe role, fiind suspendat pe o șină superioară, cu tot mecanismul ingenios ascuns într-o casetă decorativă ce îmbogățește estetica modernă a produsului. Disponibil în variante cu unul sau două canate, oblonul culisant este soluția perfectă pentru adăugarea unui accent contemporan și practic la locuința ta.

Obloane Genoveza

Oblonul Genoveza, oferit de Fereastra Forest, este o opțiune elegantă ce îmbină tradiția cu funcționalitatea. Similar cu modelul Toscana, prin deschiderea sa specifică în partea inferioară spre exterior, Genoveza se distinge prin prezența unei traverse distincte care separă secțiunea mobilă de cea fixă a panoului. Această caracteristică nu doar că adaugă un accent estetic deosebit, dar și îmbunătățește structura și stabilitatea oblonului.

×