Urmărește-ne pe Social Media!

Uși de garaj tip rulou

Inovație și eficiență

Ușa rulou de la Fereastra Forest este compusă dintr-un ansamblu de lamele izolate din aluminiu, ghidaje laterale, o casetă de protecție și un sistem de motorizare axială. Datorită designului său compact, care nu necesită sine în interiorul garajului, această ușă rulou reprezintă soluția ideală pentru optimizarea spațiului în garaje.

Ușile rulou de la Fereastra Forest se adaptează nevoilor diverse, oferind două tipuri de profile pentru lamele: 55 mm, potrivite pentru spații restrânse și eficiență costurilor, și 77 mm, ideale pentru o izolație termică superioară și funcții antiefracție.

Sistem automat de control

Ușile rulou de la Fereastra Forest sunt dotate standard cu un motor axial, permițând deschiderea și închiderea ușii cu ajutorul unei telecomenzi pentru confort maxim. În situații de întrerupere a energiei electrice, ușa poate fi operată manual prin intermediul unei manivele, ce poate fi instalată atât exterior, cât și interior, în cazul existenței unei intrări secundare.

Pentru un plus de securitate, ușile automate rulou pot fi echipate cu fotocelule, asigurând o utilizare sigură și eficientă.

×