Urmărește-ne pe Social Media!

Rulori exterioare Fereastra Forest

Un plus de protecție și confort

Rulourile exterioare sunt o soluție eficace ce oferă triplă protecție: izolare optimă, păstrarea intimității și a liniștii, totodată constituind un scut antiefracție robust.

Fabricate din materiale meticulos selecționate, garantează excelența calitativă a produsului. Rulourile contribuie semnificativ la scăderea cheltuielilor cu încălzirea pe durata iernii și oferă răcorire agreabilă în verile toride, atenuând intensitatea solară și căldura externă.

Rulouri aplicate

Rulou aplicat clasic

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta si pot fi realizate doar din aluminiu. Rulourile ofera o izolare termica si fonica foarte buna, precum si o protectie sporita a locuintei clientilor dumneavoastra. 

Rulou suprapus

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria noua si formeaza un sistem compact, care ofera un confort sporit din punct de vedere termic si fonic. Sunt printre cele mai eficiente sisteme din segmentul de produse de umbrire si securizare.

Rulou aplicat tencuibil

Sistemul Forest de rulouri aplicate tencuibile este ideal pentru case pasive, oferind izolare termică și acustică superioară, contribuind la eficiența energetică și confortul interior, fără a sacrifica estetica.

Sisteme de rulouri

Sistemul ForestExport SDZ de rulouri încorporate

Sistemul SDZ este ideal pentru renovări sau clădiri noi, facilitând înlocuirea ușoară a rulourilor. Conceput pentru montaj simplu și rapid, ForestExport oferă variante diverse de sisteme adaptabile. Rulourile, din aluminiu de calitate sau PVC, pot fi acționate manual sau automat, oferind opțiuni de control inteligent pentru operare de la distanță. Disponibile în mai multe culori, ele adaugă un plus estetic clădirilor.

Jaluzele de fațadă - ForestRaffStore

Sistemul venețian, destinat clădirilor existente, nu necesită pregătire specială pentru instalare și se poate monta oricând pe ramele ferestrelor sau pe perete. Fabricat din aluminiu extrudat, sistemul este durabil și rezistent la intemperii, cu opțiunea de vopsire în culori RAL pentru asortare cu fațada. Instalarea sa simplă și non-invazivă menține estetica, iar ghidajele speciale asigură funcționarea eficientă a jaluzelelor.

Sisteme de rulouri

Motorizarea rulourilor

Alege între controlul manual clasic și soluțiile moderne de acționare electrică. Utilizează un dispozitiv montat pe perete, un transmitator sau o telecomandă pentru un control ușor și eficient.

Control inteligent

Integrează tehnologia în viața ta prin posibilitatea de a controla rulourile folosind un computer, tabletă sau smartphone.

 Descoperă motorul RS-100, un sistem de motorizare inteligent pentru rulouri, ce se distinge prin pornire și oprire silențioasă, plus detectarea automată a obstacolelor și autoreglarea funcțiilor esențiale.

 Află mai multe despre Oximo IO, soluția universală pentru motorizarea rulourilor, ce include control radio integrat și memorarea automată a setărilor pentru funcționare optimă.

 Explorează ILMO2 WT, motorul cu fir destinat rulourilor exterioare, care oferă funcții de protecție avansate și rezistență la efracție.

 Embracează sustenabilitatea cu sistemul Oximo WireFree RTS, alimentat solar, perfect pentru toate tipurile de rulouri, cu o autonomie impresionantă și funcții inteligente de protecție.

Dispozitive de control

SMOOVE ORIGIN IO

Comandă individuală sau de grup, montată pe perete, pentru control simplu și eficient.

SITUO 5 IO PURE II

Telecomanda IO ce permite controlul a până la 5 echipamente sau grupuri, cu funcții intuitive.

INIS

Comutator simplu pentru controlul motoarelor cablate, oferind comoditate și eficiență.

TAHOMA SWITCH

Centralizează controlul casei tale conectate, oferind posibilitatea de a gestiona și programa diverse echipamente din confortul dispozitivului tău.

CONNEXOON IO

Telecomanda IO ce permite controlul a până la 5 echipamente sau grupuri, cu funcții intuitive.

×