Urmărește-ne pe Social Media!

Sticlă Forest

Descoperiți lumea inovatoare a Ferestrelor Forest

Geamurile termoizolante sunt esențiale pentru orice locuință, oferind protecție împotriva temperaturilor extreme și zgomotului, totodată asigurând iluminare naturală optimă.

Acestea contribuie la eficiența energetică, menținând confortul interior și reducând costurile cu energia. În plus, izolația fonică sporită crește confortul în locuința dvs., transformând-o într-un spațiu plăcut și liniștit. Alegând geamuri termoizolante, investiți în confort, economie și sustenabilitate.

Ne angajăm să oferim beneficiarilor noștri soluții de top în materie de ferestre, colaborând cu producători renumiți pentru a furniza sticlă de cea mai înaltă performanță. Înțelegem că fiecare construcție are specificitățile sale, iar nevoile beneficiarilor sunt unice. 

Caracteristici

În funcție de caracteristicile construcției, orientarea acesteia și cerințele specifice ale dvs., Fereastra Forest vă propune tipuri de vitraje personalizate, care oferă:

 • Izolare termică superioară, asigurând eficiență energetică și confort indiferent de anotimp.
  Izolare fonică optimă, creând un ambient liniștit și relaxant în interiorul locuinței.
 • Protecție împotriva razelor UV, protejând mobilierul și interioarele de efectele nocive ale soarelui.
 • Securitate sporită, datorită sticlei rezistente, care contribuie la siguranța locuinței dumneavoastră.

Control pe timp de iarnă

Geamul izolator limitează pierderea de căldură spre exterior, menține temperatura în locuință și lasă lumina zilei să încălzească spațiul când e frig afară.

Confort pe timp de vară

Sticla filtrează 2/3 din caldura solară, dar permite în același timp lumina să intre în cameră. Se pastrează o climă placută, fără a sacrifica lumina zilei.

Claritatea

Lumina zilei este cheia comodității. Utilizăm geamul cu un nivel mare de claritate, pentru difuzie luminoasă și cheltuieli reduse la lumina artificială.

Eficiență energetică

Prin structura sigilată a geamului, căldura rămâne înauntru iarna, iar soarele este respins vara. În acest mod, prețurile pentru încalzire și cheltuielile cu climatizarea se reduc considerabil.

Durabilitate

Consolidarea vitrajului este un proces eficace de apărare contra incidentelor. Dacă se fracturează fereastra, fragmentele aderă la stratul de polimer (PVB) inserat între plăcile de cristal.

Integritate

Pentru apărarea obiectelor și a locuitorilor din casă, sugeram geamul armat pentru siguranță, ce include două straturi de polimer (PVB) dispuse între două placi de vitraj.

Categorii de sticlă recomandate

SGG PLANICLEAR

Solutie noua pentru domeniul casnic, din seria de sticla “float”, care stabileste standardul modern al claritatii. Reprezinta un tip de sticla limpede cu aspect uniform, adecvat pentru diverse aplicatii, ce se distinge prin claritate si luminozitate exceptionala. Este baza utilizata la crearea majoritatii altor produse modificate: sticla cu emisivitate scazuta, sticla laminata, sticla gravata, decorativa, etc.

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION

 • Izolare termica sporita prin coeficientul sau de transfer termic de Ug = 1.0 W/(m2.K)*
 • Protectie solara sporita, reflecta peste 60% din caldura exterioara pentru a mentine temperatura optima la interior pe timp de vara
 • Nivel confortabil de intimitate printr-o reflexivitate usoara

*Vitraj dublu in configuratia 4(16)4, 90% Argon

SGG PLANITHERM

Sticla cu strat pentru geamuri cu Izolare Termica Reforzata. Intra in categoria sticlelor cu strat cu emisivitate redusa. Aceste produse constau in sticla transparenta peste care se aplica straturi subtiri, clare de materiale metalice. Emisivitatea diminuata asigurata de aceste straturi reflecta undele infrarosii, tipice pentru caldura de la incalzire. Gama SGG CLIMAPLUS adauga functia de Izolare Termica Reforzata la geamul izolator. In timpul iernii, aceasta caracteristica scade semnificativ pierderile termice radiante prin fereastra.

SGG PLANITHERM XN

 • Izolare termica, oferind geamului dublu un coeficient de transfer termic de 1,1 W/(m2.K)*
 • Claritate, asigurand un aport maxim de lumina naturala cu o transmisie luminoasa de 82%*
 • Aspect uniform

SGG PLANISTAR SUN

 • Este perfect pentru suprafetele vitrate extinse, in constructii noi sau reabilitate in zone calde sau cu ferestre orientate spre Sud si Vest, oferind multiple beneficii:
 • Izolare termica avansata, prin emisivitatea sa redusa, geamul dublu obtine un coeficient de transfer termic Ug = 1.0 W/(m2.K);
 • Protectie solara avansata, limiteaza incalzirea excesiva a interiorului datorita factorului solar mic (g = 0,38), astfel incat 62% din energia solara este oprita la exterior;
 • Claritate si confort diurn prin transmisie luminoasa inalta (TL = 72%);
 • Selectivitate optimizata la aproape 1,9 face ca aceasta sticla sa fie clasificata ca produs de performanta superioara.

SGG STADIP

Sticle laminate de siguranta si protectie. Geamurile laminate sunt formate din doua sau mai multe straturi de sticla unite cu unul sau mai multe folii de polivinilbutiral (PVB).

Produse

In functie de numarul de folii PVB, exista sticla laminata de tip:

 • SGG SGG STADIP : cu o singura folie PVB de 0,38 mm grosime.
 • SGG STADIP PROTECT: cu doua sau mai multe folii PVB, fiecare avand 0,38 mm grosime. Modificand numarul si/sau grosimea fiecarei componente, se obtin geamuri laminate cu diverse grade de protectie.
×