Urmărește-ne pe Social Media!

Distanțier Forest DuraTherm

De ce DuraTherm? Ce este?

DuraTherm este distanțierul eficient (WarmEdge) montat automat, care unește colile de vitraj, astfel încât geamurile să fie eficace, atractive și durabile.

Această inovație permite substituirea unui set de piese utilizate în distanțierele obișnuite cu o piesă singulară, confecționată dintr-un amestec compozit cu proprietăți superioare de izolație, sigilare și durabilitate. Aceasta capată o forma subtilă elegantă, ce o face practic neobservabilă.

Din ce materie este creată?

Componenta esențială ce constituie acest separator constă într-un singur element, bazat pe polyisobutylen, integrând și substanța adsorbantă sita molecular. Aceasta este fabricată de prestigioasa firma germană KÖMMERLING Chemische Fabrik GmbH și este recunoscută și sub denumirea KÖDISPACE 4SG, sistemul de separare cel mai fiabil disponibil în comert.

Performanță energetică superioară

  • Valoare transmitanță liniară ψ (PSI): 0,035 W/m2K.
  • Scădere anuală gaz: 0,4% anual (maxim < 1%).
  • DuraTherm sprijină creșterea coeficientului termic al ferestrei Uw.
  • Ultima apariție a distanțierului aplicat termic este ideal pentru locuințe pasive și excelent în evitarea condensației.

Calitate și absență migrare de butil

Utilizând distantieri tradiționali în geamul izolant, poate surveni așa-numita „migrare de butil”. Aceasta afectează performanțele ferestrelor din puncte de vedere tehnic și estetic.

Interacțiunea chimică a DuraTherm cu sticla aplicată previne apariția acestui fenomen.

Reglare automată a dimensiunii ansamblului de sticlă termoizolantă

Automatizarea asigură precizia ridicată în determinarea dimensiunii ansamblului de sticlă termoizolantă, cu toleranțe acceptate de fabricanții de profile de ± 1 mm și inserarea exactă în cadru ferestrei (fără presiuni excesive asupra garniturilor de etanșare care pot genera neconformități).

Aranjare impecabilă (geam termoizolant triplustrat)

Instalarea integral automatizată a distantierului DuraTherm asigură un design estetic perfect.

Ambele distantiere din ansamblul geamului termoizolant triplustrat sunt aranjate ideal.

Distanțier montat continuu, fără discontinuități

Durabilitatea ferestrei este garantată pe termen îndelungat, fiindcă lipsesc conectorii sau colțurile de îmbinare. Gazul dintre foi de sticlă este menținut pe durată extinsă, DuraTherm având cel mai redus nivel de scurgere a gazului dintre toți distantierii de pe piață.

Elasticitate îmbunătățită

Distanțierul compensează deformările sticlei.

DuraTherm, fiind elastic și adaptabil, consolidează ferestrele împotriva impactului vântului sau a variațiilor de temperatură și presiune atmosferică.

×